A Mályi otthonában is folytatódott a kiváló szériánk

Felnőtt labdarúgó csapatunk számára a Mályi FC otthonában folytatódott a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztályú bajnokság.

Nagyszerűen kezdődött a találkozó az Ózd-SVF számára, hiszen Horváth Sándor révén már az ötödik percben sikerült megszerezni a vezetést. (0-1) Nem kellett sokat várni a következő találatunkra sem, egy szép akció végén Pataki Roland duplázta meg az előnyünket. (0-2) Két gólos előnnyel vonulhattunk félidei pihenőre. A második negyvenöt percben pedig tovább folytatódott a nagyszerű tendencia. A 61. percben Fercsák Róbert növelte három gólosra előnyünket. (0-3) A 69. percben újabb találat csapatunk neve mellett, egy látványos támadás végén fiatalt tehetségünk Bochkor Vasyl talált a hazaiak kapujába. (0-4) A 76. minutában a hazaiak előbb büntetőből szépítettek, majd öt perccel később még egy találattal közelebb zárkóztak, a 90. percben azonban miénk volt a végszó, újra Bochkor Vasyl talált a kapuba és állította be a 2-5-ös végeredményt.

Folytatás szeptember 28-án, hazai környezetben a Szerencs VSE ellen.

Mályi FC – Ózd-Sajóvölgye: 2 – 5 (0 – 2) (Horváth, Pataki, Fercsák, Bochkor (2))

Ózd-SVF: Elek – Takács (Vislohuzov), Bene, Stefán, Pataki, Horváth (Szlifka), Kapott, Sipos, Filkóházi (Bochkor), Szemere, Komári (Fercsák),