Az Emőd ellen folytattuk kiváló szériánkat

Kemény összecsapás várt felnőtt labdarúgó csapatunkra a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztály 9. fordulójában ugyanis két eddig hibátlan együttes feszült egymásnak az Ózd-Sajóvölgye és az Emőd színeiben.

A kezdetektől a hazai csapat irányította a találkozót, sorra dolgozta ki a helyzeteket az Ózd-SVF, az első gólra azonban a 36. percig kellett várni, ekkor egy szögletet követően Filkóházi Dávid bólintott a vendégek kapujába. Mindössze két perccel a vezető találatunkat követően meg is duplázódott a hazai előny, Fercsák Róbert lövése talált utat a jobb alsóba. Két gólos előnnyel vonulhattunk a félidei pihenőre.
A második játékrészben villámrajtot vett csapatunk, a 46. percben Filkóházi Dávid kapott nagyszerű kiugratást és fejezte be higgadtan az akciót. Az 52. percben Rémiás révén szépítettek a vendégek, korán visszaállt ugyanakkor a három gólos előnyünk, a 62. percben Takács Tamás volt szemfüles és talált a vendég kapuba. A 87. percben Turzsik révén újra zárkózni próbált az Emőd, 4-2-re módosult az állás, a 89. percben viszont a miénk volt az utolsó szó is, Stefán Bendegúz lőtt szép gólt és állította be a végeredményt. A teljesen megérdemelt győzelemmel csapatunk tovább folytatta nagyszerű szériáját és továbbra is veretlen a szezonban, még az Emőd elszenvedte idei első bajnoki vereségét.

Ózd-Sajóvölgye – Emődi ÁIDSE: 5 – 2 (2 – 0) (Filkóházi (2), Fercsák, Takács, Stefán ill. Rémiás, Turcsik)

Ózd-SVF: Elek – Sipos (Vislohuzov), Takács, Bene, Pataki, Fercsák (Stefán), Kapott (Horváth), Filkóházi (Szlifka), Komári (Bochkor), Zimányi, Szemere