Döntetlent játszottunk Alsózsolcán

Augusztus 24-én a harmadik forduló került lebonyolításra a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei felnőtt I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az Ózd-SVF számára idegenben folytatódott a pontvadászat, a Borsod Sport Klub Alsózsolca otthonában.

 

Ahogy arra számítani lehetett kemény küzdelmet és kiélezett mérkőzést hozott csapatunk Alsózsolca elleni összecsapása. Két jól szervezett csapat mérkőzött meg egymással, jól látható volt az is, hogy egymás játékából is alaposan felkészültek a felek. Akadtak azonban helyzetek ennek ellenére már az első félidőben is, melyből az egyik legnagyobb a mi oldalunkon adódott, Fercsák ekkor a kapufát találta el. Nem így a második játékrészben, amikor az 51. percben Fercsák Róbert már higgadtan értékesítette helyzetét, vezetéshez juttatva az Ózd-Sajóvölgyét. Nagy erőket mozgósított a hazai gárda az egyenlítés érdekében, a 90. percben egy szögletet követően Dunai révén pedig sikerült is egalizálni az Alsózsolcának, így pontosztozkodással ért véget az összecsapás.

 

BSK Alsózsolca – Ózd-Sajóvölgye: 1 – 1 (0 – 0) (Dunai ill. Fercsák)

 

Ózd-SVF: Elek – Bene, Stefán (Zimányi), Pataki, Fercsák (Bochkor), Horváth, Sipos (Szlifka), Magyar, Filkóházi (Komári), Szemere, Vislohuzov