Kiütéses győzelem a Szerencs ellen az esős őszi bajnokin

Hűvösebb, esősebb arcát mutatta az ősz szeptember 28-án, így kevesen láthatták élőben az Ózd-Sajóvölgye – Szerencsi VSE vármegyei bajnokit az Ózd Városi Stadionban.

Aki viszont ott volt, az garantáltan jól szórakozott, hiszen csapatunk tízszer talált a vendégek hálójába a 90. perc alatt. Igazságos elosztás, öt az első és öt találat a második félidőben is. Filkóházi Dávid nyitotta a gólok során, aki összesen három alkalommal volt eredményes. Rajta kívül Bene Attila kétszer, Pataki Roland kétszer, Bochkor Vasyl, Horváth Sándor és Stefán Bendegúz pedig egyszer mattolták a vendég hálóőrt. Kiütéses győzelemmel folytatta tehát az idényt az Ózd-SVF, egy hét múlva (október 5.) pedig újra hazai környezetben indulhat útjára a játékszer, akkor az Emőd érkezik Ózdra. A kezdési idő 15 óra lesz. Mivel a Mezőkeresztes és jövőheti ellenfelünk az Emőd döntetlent játszottak egymással, így mindkét csapatot megelőztük a tabellán, sőt ideiglenesen a Sajóbábonyt is átugrottuk, igaz ők még nem játszották le az eheti bajnokijukat.

Ózd-Sajóvölgye – Szerencsi VSE (10 – 0) (5 – 0) (Filkóházi (3), Bene (2), Pataki (2), Bochkor, Horváth, Stefán)

Ózd-SVF: Elek (Vermes) – Takács (Komári), Bene, Pataki, Horváth, Kapott, Sipos, Bochkor (Vislohuzov), Filkóházi (Stefán), Szemere, Zimányi (Szlifka)