Tovább folytattuk remek szériánkat - legyőztük a Sajóbábonyt is

Október 19-én igazi rangadóval folytatódott a bajnoki idény az Ózd-Sajóvölgye csapata számára. Bár a sorsolás értelmében idegenben lépett gyepre csapatunk a Sajóbábony elleni derbi számára Putnokon az Elek Ákos Sportközpont biztosított helyszínt.

Jól kezdte csapatunk az összecsapást, hiszen már a 8. percben sikerült megszerezni a vezetést, ekkor Filkóházi Dávid érkezett remekül egy beadásra és bólintott a kapuba. Kiegyenlítetté vált a játék a vezető találatunk után, mondhatni a semmiből egyenlített a pályaválasztó, a 32. percben egy jó kiugratás után Tóth góljával egalizált a Sajóbábony. Döntetlennel vonulhattak félidei pihenőre a felek.

A második játékrészben azonban már nem volt kérdés a mérkőzés kimenetelét illetően. A 48. percben egy szögletet követően Pataki Roland góljával került ismét hozzánk az előny. Az 53. percben pedig már két gólos volt a vezetésünk, Filkóházi Dávid verte meg védőjét és lőtt nagyszerű mozdulattal a kapuba, ezzel második találatát szerezve a mérkőzésen. A 61. percben Horváth Sándor kapott nagyszerű kiugratást és higgadt befejezésének köszönhetően már 4 találatnál járt az Ózd-SVF. Nem volt még itt vége, a 80. percben egy sarokrúgást követően Pataki Roland fejese jelentette az ötödik találatunkat, ezzel ő is két gólig jutott a rangadón. Egy nagyszerű második félidei játékkal magabiztosan győztük le a forduló előtt még velünk azonos pontszámmal álló, veretlen Sajóbábonyt. Ezzel csapatunk tovább folytatta remek szériáját és már pontkülönbséggel vezeti a vármegyei I. osztály tabelláját 11 fordulót követően. Folytatás október 26-án, hazai környezetben az eddig még pont nélküli Hidasnémeti ellen.

Sajóbábonyi VSE – Ózd-Sajóvölgye: 1 – 5 (1 – 1) (Tóth ill. Filkóházi (2), Pataki (2), Horváth)

Ózd-SVF: Elek – Takács, Bene, Pataki, Fercsák (Vislohuzov), Horváth (Bochkor), Szlifka, Filkóházi (Kapott), Szemere, Komári, Zimányi