Élre álltunk a Gesztely elleni győzelem után

Október 12-én a Gesztely FC elleni bajnokival folytatódott az idény felnőtt labdarúgó csapatunk számára. Nagyszerű futballidő és kiváló pálya fogadta a feleket az Ózd Városi Stadionban a szezon 10. fordulójában.

A kezdő sípszótól dominálta csapatunk a mérkőzést, noha olykor egy-egy kontrából a vendégek is eljutottak a kapunkig. Az első találatra a 21. percig kellett várni, ekkor Fercsák Róbert kapott nagyszerű kiugratást és élt higgadtan a lehetőséggel. A 25. percben Pataki végzett el szabadrúgást jó 25 méterre a vendég kaputól, lövését bravúrral védte Szegő, a kipattanóra azonban Zimányi Ádám reagált a leggyorsabban és helyezett a kapuba. A 30. percben már a harmadik hazai találatot ünnepelhette a kilátogató publikum, egy szöglet után Bene Attila bólintott a kapuba. A 36. percben pedig ismét sarokrúgás után volt eredményes csapatunk, ezúttal Horváth Sándor volt a befejező. Teljesen megérdemelt, négy gólos előnnyel vonulhatott félidei pihenőre csapatunk. A második etapban 10 percet kellett várni az újabb hazai találatra, ekkor Stefán kiugratása után Fercsák Róbert volt újra eredményes. 5-0-ás előnynél is számos lehetőséget dolgoztunk ki, a helyzeteink azonban kimaradtak. A 72. percben Sipos révén előbb akcióból szerzett egy szépítő találatot a vendég gárda, majd a 82. percben Madarász büntetőből volt eredményes és kozmetikázta 5-2-re az állást. Miénk volt azonban a végszó is, Stefán ellen szabálytalankodtak a vendég védők a tizenhatoson belül, amiért az Ózd-SVF büntetőhöz jutott, a tizenegyest Pataki Roland értékesítette. Egy jó mérkőzésen, a találkozó jelentős részében jól játszva és végig dominálva sikerült magabiztos győzelmet aratnunk a Gesztely ellen, tovább folytatva ezzel a nagyszerű szériánkat. Mai győzelmével csapatunk a tabella élére ugrott!

Ózd-Sajóvölgye – Gesztely FC: 6 – 2 (4 – 0) (Fercsák (2), Zimányi, Bene, Horváth, Pataki ill. Sipos, Madarász)

Ózd-SVF: Elek – Sipos (Szlifka), Takács (Kapott), Bene, Pataki, Horváth (Stefán), Fercsák (Vislohuzov), Filkóházi, Komári (Bochkor), Zimányi, Szemere